Hannele Gladh

 ~a holistic lifestyle~

Holistic Hannele

Din personliga guide på hälsoresan för holistisk livsstil och optimal hälsa.
Hälsa inifrån och ut för högre livskvalité!

NYTT! Vårens hälsoresor till Nerja i Spanien, säkra din plats idag.
Skrolla ner.

Jag erbjuder

Kostrådgivning

Oavsett vilka mål du har med din hälsa eller med din träning är kosten en viktig del för att skapa framgång. På kostrådgivning hos mig får du de bästa individanpassade redskapen och en hållbar plan utifrån dig och dina mål. På vägen till dina mål får du lära dig om kroppens behov och får en förståelse för de gjorda förändringarna.
Hälsosam mat behöver inte vara tråkig, smaklös eller komplicerad, tvärtom. Det ska vara kul, gott och näringsrikt!
Det är en fördel att ha en kostrådgivare med på din resa- utan pekpinnar. För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med dina mål samt behålla din livsstilsförändring.
Rådgivning sker digitalt eller på plats i Norrtälje.


Coachning

Skapa ditt drömliv. Lev det liv du vill leva!
Känner du dig vilsen inför ett vägval? Vill göra en förändring i ditt liv men vet inte hur? Behöver du skapa bättre balans i din vardag mellan jobb och privatliv? Är du motiverad till att få hälsoresultat som håller?
Som coach har jag inte de rätta svaren åt dig, men genom att ställa frågor och göra övningar får jag dig att hitta svaren i dig själv och agera mot önskat resultat. Tillsammans undersöker vi hur du kan frigöra din fulla potential, nå dina mål och skapa det liv du önskar att leva.
Vill du leva ett liv fyllt av glädje och göra beslut från hjärtat!
Jag erbjuder individuell och gruppcoachning, enstaka och återkommande tillfällen, digitalt eller på plats i Norrtälje. 

Livsstilsrådgivning

Som Livsstilsrådgivare/ Livsstilscoach ger jag dig vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil. Det kan handla om mindre stress, bättre relationer, bättre balans, stärkt självförtroende, bättre hälsa eller mer glädje i livet. Jag hjälper dig att förstå vad som är viktigt för just dig. Tillsammans arbetar vi med att upptäcka vad du verkligen vill och vilka livsmål du har samt utvecklar en strategi för hur du ska komma dit.
Inledningsvis har vi ett 60 minuters möte, digitalt eller på plats i Norrtälje, där vi kartlägger dagens kost-och livstilsvanor. Känner du dig motiverad att gå vidare kommer du att få individanpassade förslag utifrån dina mål och behov.Hårmineralanalys

Hårmineralanalys är en mycket värdefull och säker mätning som talar om kroppens närings-och mineralstatus i flera månader tillbaka i tiden. Vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och andra näringsämnen är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion.
En hårmineralanalys ger en tillförlitlig mätning av 36 olika mineraler, spårämnen och metaller och kan hjälpa dig förstå vilka näringsämnen du behöver komplettera med.
Analysen visar även metaboliska typer, hur ämnesomsättningen fungerar, binjure- och sköldkörtelfunktion, psykologiska kännetecken, vilken stressnivå vi har, sjukdomssymtom och känslotillstånd.
Du kan göra hårmineralanalys på distans eller på plats på min mottagning i Norrtälje.
 

Frekvens behandling

Frekvensbehandling är en hjälp för din kropp att må bättre och aktiverar kroppens egna självläkande förmåga.
Frekvens enheten som jag använder heter iTera Care och är den första i världen med kombination av Kvant-Teknik, Terahertz-Teknik, Optisk-Kvartsteknik.
Terahertz blåa ljusvåg kallas för Livets ljus. Den har samma frekvens som våra mänskliga celler och genererar miljontals vibrationer per sekund. När cellerna behandlas med terahertz frekvens överförs energi till människokroppen. Den energin aktiverar stamceller och reparerar de skadade cellerna.
Den kan snabbt penetrera människokroppen in till 20-30 cm och generar värme som når in i bencellerna, driver bort kyla och fukt.
Stimulerar akupunkturpunkter, lymfsystemet och våra meridianer. 

Näringstillskott

Det vi äter och dricker dagligen påverkar vår hälsa inifrån och ut. Våra prestationer, tankar, känslor och utseende samt livslängd påverkas av det vi konsumerar. 
Tyvärr kan även en bra kost vara bristfällig i näringsinnehållet.
Flera studier visar att mängden vitaminer och mineraler i kosten är betydligt lägre idag än tidigare. Detta pga. näringsfattig jord, snabbodling av grönsaker, besprutning mm.
Således förstår vi att kroppen kan behöva extra näringstillskott om och när den känner sig svag.
Vi kan påverka vårt mående och välbefinnande med högkvalitativa tillskott.
Boka tid för en personlig rådgivning och behandlingsplan.Livsstilsförändring

Livsstilsförändring är som ordet tyder, att förändra sitt sätt att leva. Förbättra sin fysiska och psykiska hälsa. Antingen att bryta vanor, lägga till eller ta bort något. Leva mer hälsosamt, förbättra kostvanor, röra på sig mer i vardagen eller komma igång med träning. Ensidig och näringsfattig kost och en inaktiv livsstil ökar risken för ohälsa. Känner du dig motiverad att starta din hälsoresa och en livsstilsförändring hjälper jag dig oavsett din utgångspunkt och ditt behov av förändring. Det kan vara enkla saker som att få tillbaka sömn kvalitén, minska i vikt, få balans mellan jobb och fritid eller mag-och tarmhälsan. Med enkla och effektiva verktyg hjälper jag dig till hållbara resultat, att få tillbaka din egen energi och livsglädje.
Livsstilsprogrammet för cellbalans har visat sig vara ett hållbart verktyg för resultaten du vill uppnå, viktnedgång och en hälsa i balans. Enkelt program som sänker inflammationerna i kroppen och ger kroppen möjlighet till självläkning. Här har du redskapen du behöver och kostschema på 28 dagar samt en balansering av kosten i ytterligare 56 dagar, enkelt och effektivt

Träning

Träning gör oss gladare och starkare. Det hjälper till att frisätta olika ämnen i kroppen som får oss att må bra. Fysisk aktivitet ökar dessutom ämnesomsättningen, förbättrar syreupptagningsförmågan och kan leda till starkare muskler och mer energi. Samtidigt är kosten och matvanorna väldigt viktigt. Bra näringsrik mat bör vara grunden till att få energi till träningen och för att få material till att bygga upp kroppen. Träningen ökar kroppens energiförbrukning och minskar fettet på kroppen. Det är viktigt också med rätt tajming för måltiderna, att tänka på vilka tider och vad man bör äta både före och efter träning för bästa

Reiki Healing

Med Reiki får vi tillgång till mer mängd livsenergi Reiki är en effektiv och modern behandlingsmetod med japanska rötter.
Reiki kan användas vid stress, ångest och smärta, men den är även effektiv i många andra sammanhang. Reiki ger ny energi och kraft till kropp och själ. Genom behandlingsmetoden frigörs blockeringar i kroppen som skapar utrymme för kroppen att läkas inifrån.
Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.
I USA och i många europeiska länder kan man få Reiki på vanliga sjukhus som komplement till exempelvis cancerbehandling. I Sverige används Reikin framförallt som en teknik för att hantera stress.
Reiki klassas i Sverige som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.
Behandling kan göras både fysiskt på plats eller på distans.

Aktuella resor och evenemang

Sedan 2010 har jag drivit mitt reseföretag ResGladh och arrangerat resor i egen regi.
ResGladh erbjuder personliga, naturnära och hållbara reseupplevelser med fokus på hälsa och välmående, rörelseglädje och livsglädje.
Resorna är innehållsrika och inspirerande Må-Bra upplevelser där vi kombinerar yoga, träning och föreläsningar i hälsa som helhet med naturnära aktiviteter som vandring och vackra miljöer. God lokal mat, dryck och gemenskap är en viktig del av våra resor.
Upplevelser för alla sinnen!

GRATIS samtal

Boka ett gratis klargörande samtal där vi tittar på ditt nuläge och önskat läge. Under samtalet kan du ställa frågor om mina tjänster, program coaching eller annat som hjälper dig att komma fram till det som känns rätt för dig. Här kan vi också känna efter om personkemin stämmer och om jag är rätt coach för dig.

Inspirationsdag i helhetshälsa

1-dags workshop som hjälper dig att få energi, mer livsglädje och skapa hållbara resultat för din hälsa och välmående. Inspirationsdagen är designade för att hjälpa dig att skapa hållbar hälsa och välmående, mer livsglädje.

Hälsocoachningsprogram

Coachningsprogram för dig som vill göra en förändring i din livsstil och hälsa, både det fysiska och psykiska välmående. Välj mellan 3 eller 6 månaders program.

 Ta ditt första steg mot nya hälsosammare liv idag 

Låt mig hjälpa dig att skapa mer hälsosamma vanor och coacha dig på din hälsoresa.  Det kan handla om att skapa balans i livet, få tillbaka sömnkvalitén, minska i vikt, mentalt välmående eller fysisk aktivitet.
Med hjälp av rådgivning och effektiva åtgärder kan du snabbt få tillbaka din energi, balans i mage och tarm, mer livsglädje och hållbara hälsoresultat.
Mitt fokus ligger på den viktigaste personen i ditt liv- DIG.
Helt enkelt för att du ska må ditt allra bästa!

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!