OM HANNELE

Entreprenör inom hälsa

Mina egna erfarenheter och mitt stora intresse för hälsa blev min livsstil och utformade mig till den passionerade entreprenören för holistiskt välbefinnande som jag är idag.

Min egen hälsoresa började 2014 efter några års intensiva år som nybliven företagare. För att klara av ekonomin hade jag en deltidsanställning vid sidan av. Det blev mycket arbete, natt och dag. I kombination med brist på sömn och återhämtning samt negativ omgivning blev det till slut outhärdligt! Jag tappade orken och energin, insåg att den berömda väggen var nära (hade ju varit där en gång tidigare för många år sedan).

Jag ville må bra, ha tillbaka min energi, sömn och kreativitet.
Genom min väninna som är näringsterapeut hittade jag utvägen och de rätta verktygen för min hälsoresa. Hälsoresultaten blev bättre än jag någonsin hade kunna drömma om. Det blev en nyckel, en omstart till flera positiva förändringar både fysiskt och mentalt.
Jag fick snabbt tillbaka energin, sömnen och fokuset. Så småningom ”försvann” överraskande symtom och besvär av min allergi och astma som jag haft sedan som barn.
Där och då väcktes ett djupare nyfikenhet och intresse för den unika förmågan kroppen har för självläkning när den får de rätta förutsättningarna.

Det blev också en spännande resa med personlig utveckling.
Som en svamp sög jag åt mig all kunskap om helhetshälsa. Mängder av information om kroppens självläkning, tarmbakterier, kost, näring och hur vi själva kan påverka vårt välmående. Förutom flera års självstudier har jag investerat i flera utbildningar inom holistisk livsstil:

¤ Lic.Livsstils-, Kost och Näringsrådgivare
¤ Lic. Grundutbildning om beroende, såsom socker-, alkohol-,cigarett-, drog mm. mm.
¤ Lic. Hälsocoach
¤ Lic. Hälsoinspiratör
¤ Lic. Gruppträningsinstuktör
¤ Lic. Less Mills Body Balance instruktör
¤ Dipl.Hårmineralanalys terapeut
¤ Certifierad NLP- Practitioner
¤ Dipl. Reiki-Healing, steg 1 och 2
¤ Frekvensterapi

Medlem i Kroppsterapeuternas Förbund.

För mig är holistiskt välbefinnande en livsstil, en passion som jag ser ur helhetsperspektiv. Vikten att ta hand om min kropp, ge den rätt näring, motion och återhämtning.
Min stora passion är att inspirera och hjälpa andra att sätta mer fokus på sitt välmående, skapa sitt drömliv, mer livsglädje och god hälsa.
Det är viktigt med stöd vid en förändring och jag hjälper dig gärna!

Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor. Ingen fråga är för liten, dum eller ovälkommen.
Skicka mig ett mejl så börjar vi där.
e-mail: hannele@hannelegladh.com